Escola matinera

Per a cobrir la necessitat de tots aquells pares i mares que per motius laborals, no poden atendre els seus fills des d'abans de l'horari d'obertura dels centres educatius.

Mitjançant aquest servei cobrim la necessitat de tots aquells pares i mares que per motius, normalment laborals, no poden atendre els seus hij@s des d’abans de l’horari d’obertura dels centres educatius, o a l’eixida a les vesprades. Cobrim de manera còmoda aquesta necessitat perquè s’atén el xiquet des del propi col·legi, conciliant la labor educativa amb la vida familiar.

El servei atén els xiquets i xiquetes de cada centre escolar entre les 7.00 i les 9.00 hores, adaptant-se a l’horari de cada centre en els casos que es requereix. L’activitat de la Escola és suau, ja que no pretén ser d’animació, s’ofereix un taller mensual als participants, que és lliure, i diferents jocs de taula, pati, a més es presta de desdejuni per a tots els dies xiquets i xiquetes del programa, prestant servei de desdejuni en els menors que el necessiten per circumstàncies familiars i econòmiques.